+32 (0)16 56 80 51
info@pw-goossens.be

Diensten

Onze diensten

01

Aircargo

Aircargo, motoren, vliegtuigonderdelen of expressvrachten: P&W Goossens verzorgt het wegvervoer van alle luchtvracht voor volle vrachten (FTL) en deelladingen (LTL) over heel Europa – van Athene tot Zaventem. Met behulp van onze gekoelde roller bed trailer brengen wij uw aircargo veilig en onbeschadigd over van vliegtuig naar eindbestemming … 24/7!

De vrachtwagens van P&W Goossens zijn niet alleen uitgerust met geavanceerde transporttechnologie, maar beschikken ook over een handig track-and-tracesysteem, waardoor de klant zijn zending op elk moment kan volgen. Alle voertuigen zijn Euro-6 en voldoen aan de strengste milieu- en emissienormen. Zo dragen ook wij ons steentje bij tot een betere wereld.

02

Coils

P&W Goossens is gespecialiseerd in het vervoer van aluminium- en staalcoils. Dankzij onze ervaring en expertise garanderen we steeds een stipte levering en een verzorgde service. De coilladingen worden uitsluitend getransporteerd in TÜV-gecertificeerde opleggers. De staal- en aluminiumrollen komen zo zonder schade en op tijd op hun losplaats (Rührgebied, Duitse of Franse industriesteden enz.) aan.

Dagelijks vertrekken onze vrachtwagens vanuit/naar de havens van Antwerpen en Gent met hun gespecialiseerde vrachten. De opleggers die we voor deze coiltransporten gebruiken, beschikken over een netto belaadbare coilgoot van 9 m, waardoor de rollen perfect kunnen worden verankerd en veilig en intact aankomen op hun nationale of internationale losplek.

03

ADR

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en goederen gelden strikte voorwaarden en regels. Logisch: deze grondstoffen en chemicaliën kunnen immers gevaarlijk zijn voor mens en milieu. P&W Goossens vervoert uw gevoelige vracht naar alle uithoeken van Europa. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met bijzondere ADR-voorzieningen voor gewone en temperatuurgecontroleerde binnenlandse en buitenlandse transporten.

De ervaren en gedreven chauffeurs van P&W Goossens beschikken over de juiste ADR-diploma’s om elke bijzondere vracht in veilige banen te leiden. ADR-gecertificeerd veiligheidsadviseur Wim Goossens ziet er bovendien op toe dat alle delicate ADR-transporten onder optimale omstandigheden plaatsvinden. Vlot, veilig en professioneel!

04

Koeltransport

Van voeding tot elektronica: in heel wat sectoren moeten producten en goederen op een constante en exacte temperatuur worden vervoerd. P&W Goossens beschikt over aangepaste koelwagens, waarmee we uw waren op de juiste temperatuur transporteren. Onze thermo-opleggers zijn uitgerust met elektrische koelsystemen en hebben een temperatuurbereik van +25 tot -25°C.

Diepvries-, gekoeld of verwarmd transport: P&W Goossens verzorgt ook vaste, terugkerende vrachten tussen verschillende vestigingen of productiesites. Als vertrouwd vervoerspartner denken wij met u mee en gaan we op zoek naar de beste oplossing voor iedere transportsituatie. Kwaliteit in transport … ongeacht product, producent of bestemming!

05

Hangend textiel

De transportvloot van P&W Goossens beschikt over optimaal uitgeruste opleggers voor een veilig vervoer van hangende kleding. Wij vervoeren textiel en confectie op een vlotte en efficiënte manier van fabrikant of productiecentrum naar distributiecentrum of verkooppunt. Gemakkelijk, betrouwbaar, snel en deskundig!

Groupage of dedicated, deellading of volle vracht: de vrachtwagens en opleggers van P&W Goossens staan steeds voor u klaar! Dankzij een geavanceerd track-en-tracesysteem kan de klant zijn goederen volgen van laadplaats tot eindbestemming … 7 op 7 en 24 op 24! Deze flexibiliteit en feilloze dienstverlening maken van P&W Goossens de perfecte partner in logistiek, transport en distributie. 

06

Expressvervoer

Dringend op zoek naar een logistieke partner voor het versturen van een spoedzending? P&W Goossens vervoert uw expresszendingen door heel Europa en staat garant voor een snelle en correcte levering van elk dringend transport! Auto- of vliegtuigonderdelen, scheepsbevoorradingen, beurzen …: onze flexibele, betrouwbare en efficiënte dienstverlening staat garant voor een piekfijne aflevering van de gewenste goederen, materialen of producten.

Spoedtransporten kunnen vanaf 1 pallet in dedicated transport tot een FTL van 34 europalletten. Indien nodig kunnen we ook een double-stock trailer inzetten. Hierin kunnen we 66 europalletten kwijt, zonder dat we deze op elkaar moeten stapelen.

07

Afval

Palletten, big bags of afvalbakken: de huif- en koeltrailers van P&W Goossens vervoeren alle afvalproducten op correcte en conforme wijze. Dankzij onze thermo-opleggers kunnen we afval desgewenst ook op de juiste temperatuur vervoeren. Een oplossing op maat voor ieder transportprobleem … nationaal en internationaal!

Afvalvervoer vergt kunde en kennis op het vlak van verpakking, vervoer, reiniging en andere technische en administratieve voorschriften. De ervaren transportexperts van P&W Goossens helpen u graag verder.

08

Machinetransport

Klein, groot, breed of smal: de gespecialiseerde trailers en trucks van P&W Goossens vervoeren machines in alle maten naar losplekken over heel Europa. Elke vracht wordt vakkundig en vlot naar de gewenste locatie gebracht. Onze gedreven en gemotiveerde medewerkers garanderen keer op keer een professionele en punctuele levering. Zo biedt P&W Goossens steeds de perfecte oplossing voor iedere situatie!

Naast volledige machines vervoeren we ook wisselstukken, hydraulische motoren, leidingen, auto- en vliegtuigonderdelen en andere mechanische en elektrische machineopstellingen naar klanten, fabrieken, productiesites, havens, luchthavens … Via de oplaadklep van onze opleggers of behulp van een laadkraan worden alle goederen veilig op state-of-the-art-tautliners geladen.