+32 (0)16 56 80 51
info@pw-goossens.be

Over ons

100% Belgisch ... 200% dynamisch!

P&W Goossens werd opgericht in 1969 door Paul Goossens. Als tweedegeneratie familiebedrijf met hoofdzetel te Aarschot zet de leverancier van logistieke diensten volop in op sociaal verantwoord ondernemen.

Het bedrijf werkt uitsluitend met Belgische chauffeurs die wonen en werken in/vanuit België.
Zo garanderen we een duurzame, ethisch verantwoorde en professionele dienstverlening,
gebaseerd op vertrouwen, passie en toewijding.

Maatwerk: vakwerk

Een piekfijne service en een klantgerichte aanpak: dat loont! Transportbedrijf P&W Goossens denkt steeds mee met de klant en probeert waar mogelijk individuele oplossingen voor allerhande transportproblemen aan te reiken. Ook vaste ritten (terugkerend transport), ritten met meerdere los- en/of laadplaatsen en transporten naar verschillende bestemmingen behoren tot de mogelijkheden. Logistiek op maat … van laadplaats tot eindbestemming.

Van cargo tot klant

Dankzij een handig track-and-tracesysteem weet de klant steeds waar zijn zending zich bevindt. ADR-, afval-, coil-, aircargo-, express-, textiel- of thermotransporten worden steeds vlot en veilig ter bestemming gebracht met behulp van uiterst gespecialiseerde opleggers of tautliners. Ook hangend textiel kunt u perfect kwijt in onze gespecialiseerde boxtrailers. Met complete vrachten (FTL) of deelladingen (LTL) optimaliseert u uw vrachtvervoer en zorgt u bovendien voor een aantrekkelijk prijskaartje.

CEO Paul Goossens

Een hart voor transport

Paul Goossens

Passie, toewijding en flexibiliteit: onze sleutels tot succes! Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een feilloze aflevering van de gevraagde vracht. P&W Goossens neemt elk soort transport voor tautliners of kastentrailers voor zijn rekening. Duikt er alsnog een probleem op met de goederen, dan kan de klant ons dag en nacht contacteren. Die gepersonaliseerde dienstverlening staat garant voor gemoedsrust … en tevreden en terugkerende klanten!